Romana English
Pagina Dorobanti 239
picture background

Directii

Cladirea este situata in una dintre cele mai exclusiviste zone ale Bucurestiului, in imediata vecinatate a cartierului rezidential Primaverii, pe Calea Dorobantilor si in apropierea Teelviziunii Romane. Zona este considerata una dintre cele mai prestigioase din oras, in special datorita distantei extrem de mici fata de Parcul Herastrau, parcul cu cel mai mare lac din Bucuresti.


Cu metroul:

  • Statia Aviatorilor este parte a magistralei M4, linia de metrou strabatand orasul de la Nord la Sud. Magistrala 4 are legaturi cu Magistralele 1 si 3, celelalte doua linii principale mergand de la Est la Vest, la Piata Victoriei si Piata Unirii. Vezi harta »

Cu autobuzul:

  • Exista un numar de linii de autobuz care conecteaza Piata Charles de Gaulle cu zona centrala si zonele din Nordul orasului: 335, 330, 131, 331, 282, 301, 783. Vezi harta »

Cu automobilul:

  • De la sensul giratoriu din P-ta Charles de Gaulle, la stanga spre Calea Dorobantilor si apoi pe prima strada la dreapta pentru intrarea in parcarea subterana
  • Parcarea publica este disponibila pe strazile adiacente
  • Constructia unui pasaj subteran si al unui numar de 600 de locuri de parcare in P-ta Charles de Gaulle va fi incheiata in viitorul apropiat. Aceasta va oferi o parcare securizata, foarte utila, la numai 5 minute de mers pe jos de cladire.
picture background
Background Dorobanti 239